Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 dl | Vitkål | |
1 pc. | Riven Gratängost | |
2 pc. | Paprika | |
5 pc. | Ägg | |
2 clove | Vitlök | |
3 dl | Vispgrädde | |
3 pc. | Färska champinjoner | |
800 g | Köttfärs |
Stek köttfärsen och krydda den med kryddor som du gillar. Krydda inte för lite då äggstanningen gör det mildare. Lägg i den grovhackade vitkålen, paprikan och vitlöken.
Vispa ihop äggen och vispgrädden.
Lägg de skivade champinjonerna i botten på en välsmord form. Lägg i köttfärsröran i formen och strö över riven ost. Häll sedan över äggstanningen. Gratinera i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter (tills det det inte är rinningt i gratängen).