Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Tomatpuré | |
100 g | Chilisås Original, (0,5 dl) | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Gul lök | |
1 dl | Vatten | |
1 krm | Chilipeppar & -pulver | |
3 tbsp | Sirap Ljus | |
3 tbsp | Majsolja | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 tbsp | Senapsfrö |
Skala och finhacka löken. Fräs löken i oljan utan att den tar färg ca 3 minuter. Tillsätt senapsfrö och tomatpuré och fräs ca 1 minut. Tillsätt sirap och fräs ca 1 minut. Blanda i chilisås. Blanda i vattnet. Smaka av med vinäger, salt och chilipeppar. Sjud ca 5 minuter. 4–6 portioner.
Photo:
Eva Hildén Smith
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chili Explosion Kvarn 70g Santa Maria