Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Olivolja | |
1 tbsp | Bladpersilja - färsk | |
925 g | Kycklingfile | |
2 tsp | Chiliflakes | |
6 clove | Vitlök Färsk | |
6 pc. | Bakpotatis | |
2 pc. | Citron |
Blanda olivolja, vitlök, pressad citronsaft och citronskal i en bunke. Lägg ner kycklingfiléerna och låt marinera över natten. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och klyfta potatisen. koka klyftorna i lättsaltat vatten i ca 10 minuter, de ska vara nästan klara. Låt dem rinna av och lägg ut dem i en ugnsfast form tillsammans med kycklingfiléerna. Häll över lite av marinaden, salta och blanda runt potatis och kyckling. Stek i ugn 30-40 minuter eller tills kycklingen är genomstekt och fått färg. Strö över lite bladpersilja.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria