Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dragonmajonnäs | ||
2 tsp | Dragon - torkad | |
0,5 tbsp | Äppelcidervinäger | |
2 krm | Salt | |
3 dl | Majonnäs | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Kycklingspett | ||
2 tsp | Timjan - torkad | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Grillpinnar | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsp | Rosmarin - torkad | |
900 g | Kycklinglårfile Färsk |
Majonnäs: Blanda ihop majonnäs, dragon, äppelcidervinäger, salt och peppar i en skål.
Spett: Tärna kycklingen och lägg i en bunke. Tillsätt olja, timjan, rosmarin, salt och peppar. Blanda om ordentligt och låt kycklingen marinera i 20 min.
Trä kycklingen på blötlagda spett. Stek/grilla spetten på medelvärme i ca 10 min runt om.
Servera kycklingspetten med dragonmajonnäsen.
Photo:
Nurlan Emir
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria