Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
8 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
370 g | Rödbetor Skivade | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
Pyttipanna | ||
0,5 tsp | Rosmarin - torkad | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Grön Paprika | |
500 g | Vanliga morötter | |
1 pc. | Gul lök | |
150 g | Sugarsnaps | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Potatis Fast |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pyttipanna: Skala och tärna potatis och morötter. Skala och grovhacka löken. Blanda samman på en plåt tillsammans med olja, rosmarin samt salt och peppar efter smak. Sätt in i ugnen ca 30 min.
Skölj och tärna paprika och skölj och skär sugar snapsen i 1 cm breda bitar. Tillsätt paprika och sugarsnaps när det återstår 5 min av ugnstiden.
Tillbehör: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek äggen som du vill ha dem. Lättstekta eller vändstekta. Salta och peppra efter smak.
Servera din vårpyttipanna med stekt ägg och rödbetor.
Näringsvärde:461 kcal, 20 g protein, 19 g fett, 47 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria