Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vegostroganoff | ||
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
3 dl | Vispgrädde | |
300 g | Vegetarisk Korv Chorizo | |
1 dl | Vatten | |
145 g | Soltorkade Tomater | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 tsp | Grönsaksfond | |
1 pc. | Gul lök | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Kvisttomater | |
1 pc. | Gurka | |
2 dl | Basmatiris | |
0,5 pc. | Huvudsallat | |
1 pc. | Röd Paprika |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Vegostroganoff: Skiva korven och skala och strimla löken. Skala och finhacka vitlöken. Finhacka de soltorkade tomaterna. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek korv och lök några min. Krydda med basilika och tillsätt grädde, vatten, soltorkade tomater, buljong och tomatpuré. Krydda med salt och peppar och låt koka ihop ca 5 min. Smaka av och krydda ev mer. Skölj och finhacka persiljan och strö över stroganoffen vid servering.
Tillbehör: Skölj och skär gurka, tomat och paprika i mindre bitar. Skölj och strimla salladen. Blanda samman i en skål.
Servera vegostroganoffen med ris och sallad vid sidan om.
Näringsvärde: 783 kcal, 24 g protein, 49 g fett, 59 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko