Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Fetaost | |
1 kg | Spenat Blad | |
1 krm | Svartpeppar | |
270 g | Filodeg | |
1 krm | Salt | |
50 g | Knipplök | |
50 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
3 pc. | Ägg | |
3 tbsp | Olivolja | |
Tillbehör | ||
1 krm | Svartpeppar | |
500 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Torkad oregano | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Balsamvinäger |
Skölj och blanchera spenaten. Pressa därefter ur all vätska och hacka den. Bryn löken i olivolja. Ta kastrullen från värmen och rör ned Fetaost, spenat, vispade ägg, salt och peppar.
Rulla ut filodegen på bordet, pensla med smält smör och dela varje ark i mitten. Lägg lite fetaostblandning på varje remsa, vik in kanterna och rulla ihop. Lägg i en smord ugnsform, pensla med smör. Grädda i 180°C i ca 20-30 min.
Servera med några marinerade körsbärstomater, dela tomaterna blanda ihop med olivolja, balsamvinäger, salt, peppar och oregano. Servera på sidan av fetaostknytet.
3 Fetaost Original 23% 150g Fontana
16 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta