Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Färska champinjoner | |
1 dl | Riven Parmesanost | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 000 g | Pappardelle | |
3 tbsp | Tryffelolja | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Bladpersilja - färsk | |
1 dl | Vispgrädde |
Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Stek svampen gyllenbrun i olivolja i en stekpanna. Tillsätt vitlöken mot slutet. Häll på grädde och låt koka upp. Vänd ner svampen, persilja och ost i den nykokta pastan. Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt