Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 tsp | Florsocker | |
70 g | Hallon Färska, (1 dl) | |
3 dl | Vispgrädde | |
70 g | Björnbär, (1 dl) | |
Vit chokladkladdkaka | ||
2 dl | Strösocker | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Vaniljsocker | |
2 dl | Vetemjöl | |
100 g | Chokladkaka Vit | |
2 pc. | Ägg | |
150 g | Smör |
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och ställ åt sidan, låt svalna lite.
Smält den vita chokladen över ett vattenbad.
Blanda strösocker, mjöl, vaniljsocker och salt i en bunke. Knäck i äggen och blanda.
Tillsätt det smälta smöret och chokladen, blanda till en smet.
Häll smeten i en smord, bröad form. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter, eller tills kakan känns lagom kladdig. Ta ut kakan och låt den svalna innan servering.
Pudra över florsocker och servera gärna med färska bär och vispad grädde.
Photo:
Andrea Klintbjer
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt