Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Chips | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
4 pc. | Bakpotatis | |
1 tsp | Flingsalt | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Krispsallat | |
2 tbsp | Citron | |
Remouladsås | ||
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Pickles | |
1 tsp | Dijonsenap | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
2 tbsp | Citron | |
1 tbsp | Majonnäs | |
2 krm | Salt | |
Fish | ||
1 tbsp | Olivolja | |
450 g | Fiskpinnar |
Värm ugnen till 200 grader.
Chips: Tvätta potatisen noga. Skär potatisarna på längden i jämna, centimetertjocka skivor och sen till 1/2 centimeter tjocka stavar.
Blanda potatisen i en bunke med oljan. Sprid ut potatisstavarna på en bakplåtsklädd plåt och rosta i ugnen i ca 30 min. eller tills potatisen har fått fin gyllene färg. Salta efter smak.
Remouladsås: Blanda creme fraichen och majonnäs i en bunke. Finhacka pickles och dill och blanda med creme fraicheröran. Smaka av med citronsaft, dijonsenap, salt och peppar.
Fish: Stek fiskfiléerna i olja gyllene på båda sidor.
Servera gärna i en strut av tidningspapper eller lägg upp fisk, chips, sås, salladsblad och citronklyftor på tallrikar.
Photo:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt