Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Grillad lax | ||
1,5 tbsp | Grillkrydda Honung | |
0,5 dl | Grillolja Honey | |
500 g | Laxfilé | |
Potatis & Persikosallad | ||
4 pc. | Persika | |
130 g | Spenat | |
150 g | Getost, Chevre | |
750 g | Potatis Fast | |
Salladsdressing | ||
3 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Rödvinsvinäger | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
1 tbsp | Honung |
Salladsdressing: Blanda vinäger, senap och honung. Tillsätt olivolja under vispning.
Potatis & persikosallad: Koka potatis. Lägg Persikorna i det kokande potatisvattnet en halv minut. Ta upp persikorna och bryt dem i bitar. Blanda samtliga ingredienser till salladen. Häll på dressingen och kryddda med salt och peppar.
Grillad lax: Pensla laxen med honungsgrillolja innan och under grillningen och krydda med honungsgrillkryddan i slutet av tillagningen.
Vin
: 35 South Chardonnay (6610). Ett vitt vin med massvis av tropisk frukt i smaken. Toner av persika och ananas ger en härlig eftersmak.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel