Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Äkta Majonnäs | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 dl | Pickles | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
Burgare | ||
3 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Hamburgerbröd, 4 st bröd | |
1 pc. | Avokado | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 pc. | Bifftomat | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Rödlök | |
60 g | Prästost Skivad | |
1 pc. | Isbergssallat | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 tsp | Salt | |
500 g | Nötfärs |
Burgare: Blanda färsen med salt och peppar efter smak och dela upp den i 4 jämnstora hamburgare. Grilla hamburgarna på hög temperatur, pensla med olja, salta och peppra. Eller stek dem i lite olja i en stekpanna.
Skär salladshuvudet (ett helt litet eller ett halvt stort salladshuvud) i 4 jämnstora skivor och dressa lätt med lite olja och vinäger. Skär tomaten i 4 jämnstora skivor och skala och finstrimla rödlöken.
Dressing: Finhacka pickles och blanda med 1,5 dl majonnäs, vinäger och persilja till en dressing, smaka av med salt och peppar.
Burgare: Grilla eller stek bacon. Lägg en skiva ost ovanpå de stekta burgarna och toppa med nygrillad bacon.
Lägg en klick dressing i botten av varje bröd och lägg sedan på sallad, bifftomatskiva, avokado skuren i fyra klyftor och rödlöksskivor. Toppa med hamburgarna och bacon och avsluta med ovandelen av bröden. Ät och njut!
Näringsvärde: 801 kcal, 40 g protein, 54 g fett, 38 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko