Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
1,33 pc. | Gul lök | |
350 g | Gröna Ärtor Frysta | |
0,66 kg | Kalvfilé | |
0,83 dl | Matlagningsvin Vitt | |
0,5 tsp | Salt | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
2,66 pc. | Vanliga Tomater | |
0,66 pc. | Lagerblad | |
1,5 pc. | Morötter | |
1,5 tbsp | Vetemjöl | |
1 tbsp | Olivolja |
Blanda salt och peppar med mjölet. Skär köttet i små bitar och vänd det i mjölet. Värm upp oljan i en panna och bryn köttet. Tillsätt rivna morötter och finhackad lök och fortsätt att fräsa. Tillsätt först vin och sedan tomater, som skalats och körts i en matberedare, persilja, lagerblad, salt och peppar och täck med vatten. Låt köttet sjuda i ca 1 timme tills det blir nästan klart. Tillsätt ärtorna och låt koka i ytterligare 15 minuter.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt