Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
1,5 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Rödlök | |
250 g | Aprikoser Torkade | |
4 pc. | Pitabröd | |
1 tsp | Chiliflakes | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Vatten | |
Sallad | ||
300 g | Vitkål | |
1 pc. | Paprika | |
1 pc. | Avokado | |
0,5 pc. | Huvudsallat |
Hacka löken. Strimla kycklingen. Finhacka chilin, skär aprikoserna i strimlor. Stek löken i ett par minuter. Tillsätt kyckling, chili, aprikoser och salt. Stek tills kycklingen fått lite färg och är genomstekt. Häll på vatten och låt puttra en stund tills vattnet kokat bort. Ta åt sidan.
Värm bröden och strimla avokado, paprika och sallad. Fyll bröden med kyckling och aprikosfräset och grönsaker.
Näringsvärde: Energi (kcal) 513, Protein (g) 43, Fett (g) 14, Kolhydrater (g) 49
Photo:
Linnea Swärd
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt