Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
1 tbsp | Olivolja | |
70 g | Salladsmix | |
1 krm | Salt | |
62,5 g | Salladslök | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger | |
125 g | Körsbärstomater | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
1 pc. | Röd Paprika | |
Pasta | ||
1 krm | Salt | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
100 g | Riven Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
280 g | Penne | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Smör | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
250 g | Sparris Färsk | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka vitlöken och dela sparrisen i 3 delar.
Hetta upp smör och olja i en stekpanna och fräs vitlök och sparris hastigt. Grovhacka de soltorkade tomaterna och sila av vätskan från körsbärstomaterna. Tillsätt tomaterna i pannan. Skölj och grovhacka persiljan.
Sila av pastan. Tillsätt pasta, persilja, äggula och parmesanost till tomatsåsen. Blanda om och smaka av med salt och peppar.
Sallad: Skölj alla salladsingredienser. Skär paprikan i bitar och dela tomaterna på mitten. Strimla salladslöken. Blanda alla salladsingredienser i en skål och tillsätt lite olja, balsamvinäger och en nypa salt.
Servera den krämiga pastan med sallad.
Näringsvärde: 641 kcal, 27 g protein, 28 g fett, 63 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant