Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomat- och olivtopping | ||
0,75 dl | Soltorkade Tomater | |
0,2 pc. | Basilika - färsk | |
0,75 dl | Pinjenötter | |
1 dl | Svarta oliver utan kärnor | |
Rostad paprikakräm | ||
0,5 tsp | Olivolja | |
2 pc. | Grillad paprika | |
1 dl | Soltorkade Tomater | |
1 pc. | Avokado | |
Blomkål | ||
1 tbsp | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Blomkål Färsk |
Rosta pinjenötterna i en torr, varm panna. Rör om under tiden så att de inte bränns vid. Låt svalna något.
Finhacka oliver, soltorkade tomater och 2 teskedar basilika. Rör ihop med pinjenötterna.
Rostad paprikakräm:
Lägg ned alla ingredienser till paprikakrämen i en mixer. Tillsätt även 2 teskedar av oljan från de soltorkade tomaterna. Mixa tills dess att du är nöjd med konsistensen.
Blomkålssteaks:
Skär försiktigt blomkålen i ca 1-1,5 cm tjocka skivor.
Pensla varje skiva med olja och strö över salt och peppar. Stek på medelhög värme ca 5 min på varje sida. Känn efter med en gaffel för att avgöra när skivorna är klara.
Bred ut paprikakräm på tallrikar, lägg blomkålssteaksen på krämen och toppa med oliv- och tomatröran.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt