Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kakbotten | ||
2 tbsp | Kakao | |
1 dl | Russin | |
1 dl | Sötmandel Skalad | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Riven kokos | |
Fyllning | ||
1 krm | Pepparmintsarom | |
3,5 dl | Cashewnötter Naturella | |
0,5 dl | Kokosolja | |
2 tbsp | Sirap Agave | |
0,5 krm | Salt | |
0,5 tbsp | Vaniljpulver | |
85 g | Spenat Blad | |
Chokladlager | ||
1 dl | Kokosolja | |
2 tbsp | Sirap Agave | |
1 dl | Kakao |
Pulsera samtliga ingredienser till kakbotten i en matberedare till en smulig massa. Tryck sedan ut blandningen i en bakpappersklädd ugnsform (20 cm diameter) till ett jämnt lager ända ut i kanterna.
Låt cashewnötterna rinna av i ett durkslag. Mixa sedan nötterna tillsammans med resten av ingredienserna till fyllningen i en matberedare till en jämn och slät blandning. Bred fyllningen över kakbotten i ett jämnt lager.
Smält kokosolja i en kastrull, blanda ner kakao och agavesirap och rör om. Häll blandningen över fyllningen och ställ in ugnsformen i frysen tills chokladlagret har stelnat. Skär i bitar och servera.
Photo:
Sofia von Porat
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1