Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gul lök | |
170 g | Kräftstjärtar | |
1 pc. | Dill - färsk | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Citron | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
400 g | Farfalle | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
70 g | Färsk bladspenat |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i lite olja.
Blanda samman creme fraiche med grovhackad dill, rivet skal från en citron, 2 msk citronsaft, salt och peppar i en skål.
Sila av kräftstjärtarna och skölj spenaten.
Sila av pastan och blanda med creme fraichesåsen, lök, kräftstjärtar och spenat. Smaka av och krydda ev mer.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 459 kcal, 18 g protein, 18 g fett, 54 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1