Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Misodressing | ||
1 tbsp | Sesamolja | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 tbsp | Misopasta | |
2 tbsp | Söt sojasås | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
Hel broccoli | ||
1 L | Vatten | |
2 pc. | Broccoli Färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
Topping | ||
1 tsp | Sesamfrö | |
20 g | Ärtskott | |
1 pc. | Chilipeppar Röd |
Koka upp saltat vatten i en stor kastrull.
Misodressing: Vispa ihop coconut aminos, rapsolja, sesamolja, misopasta, honung och vit balsamvinäger i en liten kastrull. Sjud på medelvärme under omrörning i ca 5–7 min. Häll över dressingen i en skål och låt svalna.
Hel broccoli: Skär av broccolistammen längst upp mot blomman. Skala bort det yttersta lagret på stammen (spara skalet till ett buljongkok). Koka broccolistammen i 5 min och blomman i 2 min. Sila av vattnet.
Skiva stammen i bitar och lägg upp på ett fat tillsammans med broccoliblomman. Ringla över dressingen och toppa med tunt skivad chili, sesamfrön och skott.
Photo:
Pelle Bergström
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt