Skip to main content
Raw lasagne med avokado- och pumpapesto
Mari Bergman

Raw lasagne med avokado- och pumpapesto

30 minMedium
471,20 kr
4 portions 66,41 kr per portion
Lasagne á la Raw food. Perfekt raw-lunch eller middag.

Tomatröra
3 krmSvartpeppar Malen
1 pc.Basilika - färsk
1,5 tbspFärsk ingefära
1 pc.Kvisttomater
1 pc.Röd Paprika
1 tspSalt
10 pc.Soltorkade Tomater
1 pc.Zucchini
Topping
35 gPinjenötter
100 gRuccolasallat
7 gAlger
200 gKalamataoliver
250 gKörsbärstomater
Avokadoröra
1 tspSalt
3 krmSvartpeppar Malen
0,5 dlOlivolja
1,5 dlPumpakärnor
1 pc.Avokado
2 cloveVitlök Färsk
150 gCitron, (1 st)
1 pc.Persilja - färsk
Instructions
1

Skölj och hyvla tunna långa skivor av zucchinin och lägg ut dem på hushållspapper. Strö lite salt över och låt dem vattna ur en stund.

2

Mixa samman alla ingredienser till avokadoröran med hjälp av en matberedare.

3

Skölj tomat och paprika. Mixa samman alla ingredienser till tomatröran med hjälp av en matberedare.

4

Varva zucchiniplattor, avokadoröra, zucchiniplottor och tomatröra i 3 lager vardera. Avsluta med ett lager zucchiniplattor med lite tomatsås och toppa med oliver, ruccola, pinjenötter, torkade körsbärtomater och norikrinklar.

Photo:

Linnea Swärd