Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Salsa verde | ||
2 tbsp | Olivolja | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Flingsalt | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
2 tbsp | Rödvinsvinäger | |
2 pc. | Basilika - färsk | |
2 tsp | Dijonsenap | |
1,5 dl | Kapris | |
Rostbiff | ||
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
2 tsp | Flingsalt | |
1,5 kg | Rostbiff |
Sätt ugnen på 125°. Torka av köttet och lägg det i en ugnssäker form. Krydda runt om med salt och peppar.
Sätt in en köttermometer, spetsen ska vara i den tjockaste delen av köttet. Stek köttet i nedre delen av ugnen ca 1 K timme till en innertemperatur på 55-60°. Ta ut köttet och låt det vila i folie.
Mixa ingredienserna till såsen. Skiva upp köttet och ringla över såsen. Garnera med örter och citron.
Photo:
Linnea Swärd AD: Susanna Livijn Wexell
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria