Skip to main content
Rostbiff salsa verde
Mathem

Rostbiff salsa verde

1 h 30 minEasy
491,85 kr
10 portions 43,19 kr per portion
Perfekt rätt när många är bjudna. Den sköter sig själv i ugnen medan du fixar resten av maten.

Salsa verde
2 tbspOlivolja
4 cloveVitlök Vanlig
1 tspFlingsalt
1 pc.Persilja - färsk
2 tbspRödvinsvinäger
2 pc.Basilika - färsk
2 tspDijonsenap
1,5 dlKapris
Rostbiff
1 tspSvartpeppar Malen
2 tspFlingsalt
1,5 kgRostbiff
Instructions
1

Sätt ugnen på 125°. Torka av köttet och lägg det i en ugnssäker form. Krydda runt om med salt och peppar.

Sätt in en köttermometer, spetsen ska vara i den tjockaste delen av köttet. Stek köttet i nedre delen av ugnen ca 1 K timme till en innertemperatur på 55-60°. Ta ut köttet och låt det vila i folie.

Mixa ingredienserna till såsen. Skiva upp köttet och ringla över såsen. Garnera med örter och citron.

Photo:

Linnea Swärd AD: Susanna Livijn Wexell