Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Lax | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
1 tbsp | Olivolja | |
Pasta | ||
350 g | Rigatoni | |
85 g | Grönkål | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk | |
150 g | Citron, (1 st) | |
200 g | Edamamebönor | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell |
Tina laxfilén.
Pasta: Koka upp saltat vatten till pastan.
Lax: Salta och peppra varje laxfilé efter smak.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen på medelhög värme i ca 2 min på båda sidor så att den får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk sedan värmen ordentligt och låt laxen bli klar i pannan.
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt grönkålen när det återstår ca 2 min av koktiden.
Blanda creme fraiche med citronskal, citronsaft, finhackad gräslök och honung i en skål.
Sila av pastan och grönkålen och häll sedan tillbaka i kastrullen. Tillsätt creme fraicheröran och sojabönorna och låt alltsammans koka ihop i 1 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera pastan med den stekta laxen.
Näringsvärde: 690 kcal, 37 g protein, 32 g fett, 60 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel