Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
80 g | Cashewnötter Naturella | |
35 g | Salladsmix | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Couscous Fullkorn | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Rödlök | |
75 g | Brieost | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Zucchini | |
250 g | Edamamebönor | |
2 pc. | Päron Conference | |
2 pc. | Avokado | |
Dressing | ||
2 krm | Chiliflakes | |
3 tbsp | Olivolja | |
3 krm | Salt | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger |
Sallad: Tillred couscousen enligt anvisning på förpackningen.
Skölj och skiva zucchinin tunt och skala och skiva rödlöken tunt. Skölj nektarinerna och skär i skivor. Skölj salladen.
Stek zucchiniskivorna i olja så att de blir fint gyllene. Salta lite lätt och lägg över skivorna på hushållspapper allteftersom.
Dressing: Blanda olja, balsamvinäger, chiliflakes och salt i en liten skål.
Sallad: Lägg upp salladen på ett fat och sprid ut couscousen. Fördela zucchiniskivor, rödlök, nektariner och sojabönor över. Skär brieost och avokado i skivor och toppa salladen med. Ringla över dressingen och strö över nötter och lite extra salt och peppar.
Näringsvärde: 820 kcal, 25 g protein, 37 g fett, 86 g kolhydrater.
Photo:
Emelie Otterbeck
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria