Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Rotfrukts- och potatisgratäng | ||
0,5 pc. | Purjolök | |
2 krm | Flingsalt | |
2 tsp | Timjan - torkad | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 pc. | Morötter | |
2 dl | Riven Gratängost | |
2 pc. | Palsternacka | |
0,5 kg | Potatis | |
2 dl | Mellanmjölk | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
Till servering | ||
0,5 pc. | Isbergssallat | |
500 g | Kalkonkassler |
Skala palsternacka och morot samt eventuellt potatisen (jag tycker inte det behövs). Strimla purjolöken. Blanda alla grönsaker, riven ost och timjan i en ugnssäker form. Blanda mjölk, grädde, flingsalt och peppar och häll blandningen över grönsakerna. Tillaga på 225 grader i nedre delen av ugnen ca 40 minuter. Hetta upp en panna med smör. Skär kasslern i ganska tunna skivor och stek dem några minuter på varje sida. Skölj och arrangera salladen i en skål. Servera!
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria