Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Potatissallad | ||
1 pc. | Gurka | |
70 g | Ruccolasallat | |
700 g | Potatis Fast | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
2 tbsp | Kapris, Hel | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
1 pc. | Dill - färsk | |
1 pc. | Lök | |
1 krm | Salt | |
Dressing | ||
1 tsp | Honung Flytande | |
1,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
4 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
Tillbehör | ||
230 g | Vegetariskt bacon | |
0,5 tbsp | Olivolja, Extra Virgin |
Potatissallad: Skala och klyfta potatisen och koka i saltat vatten till potatisen känns mjuk, ca 10-15 min.
Skala och finhacka löken. Skölj och tärna gurkan och skölj och skär sockerärtorna på längden. Lägg allting i en stor skål. Tillsätt sköljd ruccola, finhackad dill och persilja samt kapris till grönsakerna.
Dressing: Blanda samman balsamvinäger, senap, olja och honung i en liten skål.
Potatissallad: Sila av potatisvattnet och låt potatisklyftorna svalna lite. Blanda sedan samman med grönsakerna och tillsätt dressingen. Smaka av med salt, peppar och blanda om väl. Lägg upp salladen i en skål.
Tillbehör: Strimla bejkon och hetta upp lite olja i en stekpanna. Stek bejkonstrimlorna så att de får lite stekyta och strö dem sedan över potatissalladen.
Näringsvärde: 461 kcal, 22 g protein, 22 g fett, 41 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta