Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pizza | ||
1 pc. | Gul lök | |
150 g | Citron, (1 st) | |
1 pc. | Zucchini | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tbsp | Flingsalt | |
2 dl | Parmesanost | |
600 g | Pizzakit | |
Övrigt | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
Sallad | ||
300 g | Vitkål | |
1 pc. | Äpple Granny Smith | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Flingsalt | |
200 g | Vanliga morötter | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Basilika - färsk |
Sätt ugnen på 225°.
Pizza: Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ut degen mot kanterna. Stryk ut tomatsåsen med en spatel eller sked.
Skölj och skiva zucchinin tunt och lägg lite omlott på degen. Strö över flingsalt.
Skala och strimla lök och vitlök. Riv citronskalet. Strö lök, citronskal, basilika och ost över pizzan.
Grädda pizzan ca 15 min. Dra några varv med pepparkvarnen och servera!
Sallad: Strimla och skölj vitkålen och skala och riv morötter och äpple. Blanda samman i en skål och tillsätt grovhackad basilika, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. Blanda om väl och servera till pizzan.
Näringsvärde: 576 kcal, 26 g protein, 23 g fett, 62 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Äpple Granny Smith 6-pack Klass1