Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Vitvinsvinäger | |
250 g | Smör | |
1 tbsp | Körvel - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tbsp | Fransk dragon | |
2 pc. | Schalottenlök |
Skala och finhacka löken. Finhacka dragon. Koka ihop vinäger, lök och dragon tills all vätska kokat in. Låt svalna och vispa sedan ihop med rumsvarmt smör, äggulor, finhackad dragon, persilja, körvel och svartpeppar med hjälp av en elvisp.
Forma till en rulle i smörpapper. Låt stelna i kylen i ca 1 tim.
Kryddsmöret kan även frysas in.
Photo:
Nurlan Emir
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1