Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Mangosalsa | ||
225 g | Mango Fryst | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 krm | Salt | |
0,5 tsp | Jalapeno Färsk | |
Kycklingtaco | ||
1 tbsp | Olivolja | |
380 g | Svarta Bönor | |
1 tsp | Salt | |
280 g | Majskorn | |
1 pc. | Gul lök | |
185 g | Tortillachips | |
500 g | Kycklingfärs | |
150 g | Riven Ost | |
1 pc. | Taco Kryddmix | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
Dressing | ||
1 pc. | Lime | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Jalapeno Färsk | |
2 dl | Yoghurt Naturell |
Sätt ugnen på 200 grader.
Kycklingtaco: Skala och finhacka lök och vitlök.
Hetta upp olja i en stekpanna som tål ugnsvärme och fräs kycklingfärs, lök och vitlök på medelhög värme så att kycklingfärsen blir helt genomstekt. Tillsätt tacokrydda och salt.
Sila av majskorn och bönor och spola i kallt vatten. Tillsätt till kycklingfräset och stek ihop under omrörning i ca 2-3 min. Strö över ost i pannan och gratinera i ugn i ca 5 min.
Dressing: Finhacka jalapeno (hacka även till salsan och lägg åt sidan) och blanda med yoghurt och honung i en skål. Skölj limen och riv i skalet. Smaka av med lite salt.
Mangosalsa: Tärna gurkan smått och blanda med mangon och finhackad jalapeno i en skål. Finhacka 1 kruka koriander (lägg hälften åt sidan) och blanda i skålen. Pressa i limesaft och smaka av med lite salt.
Ta ut den ostgratinerade kycklingen och strö över den resterande koriandern. Servera med nachochips, mangosalsa och dressing.
Näringsvärde: 856 kcal. 53 g protein, 34 g fett, 78 g kolhydrater.
Photo:
Emma Mattsson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel