Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,25 pc. | Broccoli Färsk | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
0,5 dl | Solroskärnor Naturella | |
1 cm | Chilipeppar Färsk | |
0,5 pc. | Lime | |
100 g | Vitkål | |
0,25 pc. | Blomkål | |
1 tbsp | Tamarisoja | |
1 tbsp | Färsk ingefära |
Skölj och skär broccoli och blomkål i buketter. Skär vitkålen i grova bitar.
Skölj och riv skalet från en halv lime. Skala och riv ingefära och finhacka chilin.
Lägg alla ingredienser och solrosfrön i en skål. Tillsätt tamari, limesaft och lite rapsolja. Massera in kryddorna ordentligt i grönsakerna. Lägg upp i en djup tallrik.
Photo:
Sanna Livijn Wexell