Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Potatismjöl | |
4 pc. | Ägg | |
2 dl | Hallon Färska | |
1 tsp | Ättiksprit | |
1 tbsp | Vaniljsocker | |
2 dl | Blåbär | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 dl | Strösocker |
Sätt ugnen på 225 grader.
Dela äggulorna från äggvitorna och lägg vitorna i bunken. Häll i hälften av sockret med äggvitorna och vispa till ett hårt och fast skum.
Blanda ihop resten av sockret med vaniljsocker och potatismjöl och rör ner det i marängen. Blanda ner ättiksspriten.
Klicka smeten mitt i ugnen och stäng av den. Nu göller det att hålla ugnsluckan stängd minst i 5 timmar eller över natten.
Lägg marängen på ett vackert fat och bre den vispade grädden över och dekorera med den frukt eller bär som passar bäst för säsongen.
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens