Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Smör | |
1 krm | Salt | |
Köp hem | ||
1 pc. | Citron - Eko | |
1 pc. | Dill - färsk | |
800 g | Delikatesspotatis | |
600 g | Färsk laxfilé | |
1 pc. | Gurka |
Skölj potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Skär laxfilén i kuber. Krydda laxkuberna med salt och peppar runt om.
Hyvla gurkan tunt med hjälp av en osthyvel och lägg gurkstrimlorna i en skål. Finhacka en halv kruka dill. Tillsätt dill, rivet citronskal, 1 tsk olivolja och en nypa salt till gurkan.
Stek laxkuberna i lite olja i en het panna ca 1-2 min/sida.
Bryn smöret och häll över det i en skål. Pressa i citronsaft från en halv citron i det brynta smöret.
Lägg upp gurkstrimlor, nykokt potatis och stekta laxkuber på tallrikar. Ringla över det brynta smöret med citron och garnera med dillvippor. Ät och njut!
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt