Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar | |
2 krm | Paprikakrydda | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 dl | Basmatiris | |
2 krm | Salt | |
0,5 dl | Vatten | |
Köp hem | ||
2 tsp | Dijonsenap | |
1 pc. | Persilja | |
400 g | Tofu | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
250 ml | Havrebaserad matlagning |
Tärna tofun och stek den gyllene runt om i olja.
Krydda med paprikapulver och tillsätt havregrädde, tomatpuré, dijonsenap och vatten. Låt stroganoffen puttra på låg värme i ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Finhacka persiljan.
Lägg upp stroganoffen på ett fat och strö över persilja.
Servera stroganoffen med ris och en god sallad.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Tofu Naturell EKO 400g YiPin