Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vegetarisk stroganoff | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
300 g | Vegetarisk Korv | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Gul lök | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
1 tsp | Dijonsenap | |
3 dl | Vispgrädde | |
100 g | Spetspaprika | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
65 g | Salladsmix | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Stroganoff: Skiva korven. Skala och skiva lök, skala och finhacka vitlök och skölj och skiva paprikan.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek korven gyllene. Tillsätt lök, vitlök, paprika och timjan och stek i ytterligare ca 5 min så att lök och paprika mjuknar. Tillsätt tomatpuré och fräs i 30 sek. Tillsätt grädde och dijonsenap och låt stroganoffen puttra i ca 10 min. Krydda med salt och peppar efter smak.
Tillbehör: Lägg upp salladen i en skål och ringla över lite olja och balsamvinäger.
Servera stroganoffen med ris och sallad vid sidan av.
Näringsvärde: 757 kcal, 21 g protein, 49 g fett, 55 g kolhydrater.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Grovmalen 65g Santa Maria
1 Basmatiris EKO/Fairtrade 500g Garant Eko
1 Balsamvinäger EKO 250ml Garant