Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Chiliflakes | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Japansk soja | |
2 tsp | Honung Flytande | |
0,5 tsp | Ingefära Malen | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Rapsolja | |
Köp hem | ||
75 g | Jordnötssmör, (4 msk) | |
400 ml | Kokosmjölk | |
170 g | Nudlar | |
30 g | Salladslök | |
75 g | Raw slaw |
Skala och riv vitlök. Fräs vitlöken i olja i en kastrull eller djup stekpanna. Tillsätt chiliflakes, torkad ingefära, jordnötssmör, kokosmjölk, soja, honung och vatten och låt det koka upp under omrörning. Sänk värmen och låt såsen sjuda i ca 5 min.
Tillsätt nudlarna (ej den medföljande kryddpåsen) och låt nudlarna koka färdigt i såsen. Vänd på nudlarna efter 5 minuter om inte nudlarna täcks helt av såsen.
Tillsätt kålmixen när nudlarna är färdigkokta och blanda samman.
Lägg upp jordnötsnudlarna på tallrikar och toppa med strimlad salladslök.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel