Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Tomater | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
5 dl | Vatten | |
800 ml | Kokosmjölk | |
2 tbsp | Grönsaksbuljong | |
2 tbsp | Färsk ingefära | |
500 g | Tofu | |
0,5 tbsp | Strösocker | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
500 g | Vitkål | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
3 tbsp | Japansk soja | |
2 krm | Chiliflakes | |
1 pc. | Lime | |
125 g | Färska champinjoner |
Tom kha tofu: Skala och riv vitlök och ingefära. Koka ihop kokosmjölk, vatten, vitlök, ingefära, grönsaksbuljong, socker, chiliflakes och soja i en kastrull i ca 5 minuter.
Skär tofun i kuber och dela champinjonerna i kvartar. Skär vitkålen i bitar och klyfta tomaten. Dela broccolin i mindre buketter.
Tillsätt tofu, champinjoner och vitkål till soppan och låt den småputtra i ca 5 min.
Tillsätt sedan broccoli och tomat och låt puttra i ytterligare 5 min. Smaka av med limeskal- och saft innan servering. Toppa med hackad koriander.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: Gerbera
Näringsvärde: 661 kcal, 19 g protein, 54 g fett, 11 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria