Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Citron - Eko | |
350 g | Potatis Fast | |
1 krm | Salt | |
1,5 tbsp | Smör | |
150 g | Gröna Ärtor Frysta | |
Havets wallenbergare | ||
300 g | Torskrygg Fryst | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
0,75 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Citron - Eko | |
1 pc. | Ägg | |
2 krm | Svartpeppar | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
0,5 dl | Matlagningsgrädde |
Tillbehör: Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Havets wallenbergare: Skär fisken i mindre bitar. Mixa samman fisk, äggula, salt, peppar, rivet citronskal, citronsaft och dill i en matberedare till en färs. Tillsätt grädden i en tunn stråle medan du fortsätter mixa.
Forma 4 biffar och stek dem i olja i en medelvarm stekpanna ca 4-5 min/sida.
Tillbehör: Bryn smöret i en liten kastrull.
Sila av potatisvattnet och mosa samman potatisen med det brynta smöret.
Värm ärtorna i en kastrull på spisen i 1 min. Sila av vattnet och blanda ärtorna med rivet citronskal och en nypa salt.
Servera wallenbergarna med krossad potatis och ärtor.
Näringsvärde: 474 kcal, 38 g protein, 18 g fett, 37 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria