Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Laxfilé Fryst | |
65 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Dill - färsk | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Gul lök | |
400 g | Linguine | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Citron |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök.
Finhacka dillen, skölj spenat och citron.
Skär laxen i kuber.
Fräs lök och vitlök mjuk i oljan i en varm stekpanna. Tillsätt creme fraiche och ½ dl av pastavattnet och låt såsen puttra ihop. Tillsätt rivet citronskal, ca 2 tsk citronsaft och laxkuberna. Puttra under lock i ca 2 min.
Sila av pastavattnet och tillsätt pastan, dill och spenat till laxsåsen. Vänd runt försiktigt och smaka av med salt och peppar.
Photo:
Nurlan Emir
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt