Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Kycklinglårfile Färsk | |
2 tsp | Torkad oregano | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
4 pc. | Lufttorkad Skinka | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
1 tsp | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Balsamvinäger |
Gör så här: Sätt ugnen på 225°.
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Bryn den i smör i en stekpanna. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form.
Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
Strö ev över lite färsk oregano.
SERVERINGSFÖRSLAG: Servera med frästa grönsaker.
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta