Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Krämig dillfisk | ||
0,5 pc. | Purjolök | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
75 g | Parmesanost | |
1 tsp | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
Tillbehör | ||
800 g | Potatis Fast | |
250 g | Sockerärta |
Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Krämig dillfisk: Salta och peppra fisken och lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form.
Strimla och skölj purjolöken. Fräs löken mjuk i lite olja i en varm panna. Skölj och hacka tomaterna. Fördela lök och tomat över fisken.
Blanda ihop creme fraiche med riven parmesanost och finhackad dill. Krydda med ½ tsk salt och blanda om. Bred oströran över fisken och sätt in i ugnen ca 15 minuter.
Tillbehör: Värm sugarsnapsen lite snabbt i en kastrull med vatten så att den blir varm men behåller sin krisp.
Servera den krämiga dillfisken tillsammans med kokt eller pressad potatis och sugarsnaps.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's