Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
320 g | Kycklinglårfile Färsk | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,26 pc. | Persilja - färsk | |
2 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
20 g | Riven Parmesanost | |
200 g | Färska champinjoner |
Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek i en stor stekpanna i smör tills den fått fin färg och är genomstekt.
Lägg över kycklingen på en tallrik men behåll stekskyn i stekpannan.
Tillsätt pressad vitlök och skivade champinjoner och stek i ytterligare 5–7 minuter.
Sänk värmen och häll i grädde. Blanda ihop och låt sjuda i ca 10 minuter. Rör om då och då.
Häll i riven parmesan och låt den smälta. Krydda igen med salt och peppar.
Lägg tillbaka kycklingen i stekpannan och blanda med såsen. Garnera gärna med persilja innan servering.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria