Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
240 g | Lantbröd | |
2 tsp | Tomatpuré | |
320 g | Potatis | |
100 g | Laxfilé | |
2 pc. | Citron | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Kalamataoliver | |
4 pc. | Schalottenlök | |
1 krm | Vitpeppar | |
6 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Grönsaksbuljong |
Värm olivolja i en kastrull. Lägg i krossad vitlök, finhackad scharlottenlök och skivad potatis. Låt det fräsa försiktigt utan att ta färg. Häll över grönsaksbuljong och tillsätt lite tomatpuré. Salta och peppra.Låt det koka under lock tills potatisen nästan är klar. Lägg i laxfilé som är skuren i kuber. Strö över finrivet citronskal och pressa en halv citron över fisken. Låt koka under lock en kort stund till på svag värme. När fisken är klar tas kastrullen av värmen och soppan smakas av. Sist strör man över svarta oliver och lite mer finrivet citronskal.
Serveras med ett gott bröd.
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt