Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Stjälkselleri | |
400 g | Vanliga morötter | |
2 tsp | Sambal Oelek | |
150 g | Riven Gratängost | |
25 g | Smör | |
1 pc. | Zucchini | |
75 ml | Grahamsmjöl | |
3 dl | Standardmjölk | |
0,5 dl | Grönsaksbuljong | |
4 dl | Makaroner Fullkorn | |
20 g | Persilja |
Lägg makaronerna i kokande saltat vatten. Koka dem halvmjuka. Låt rinna av i ett durkslag. Lägg de tärnade grönsakerna tillsammans med grönsaksbuljongtärningen och vatten. Koka i 5 minuter. Låt grönsakerna rinna av och spara buljongen. Fräs smör i en kastrull och strö över mjölet. Späd med buljong, kryddor och mjölk. Låt koka ca 3 min. Tag kastrullen av värmen och rör ner 2 dl av osten. Tillsätt makaronerna och grönsakerna. Häll blandningen i en eldfast form. Strö över resten av osten och gratinera i 225 grader C ca 15 min.