Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Övrigt | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
Fyllning | ||
100 g | Pecorinoost | |
65 g | Ruccolasallat | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,75 dl | Ajvar | |
0,5 tsp | Havssalt | |
0,5 dl | Cashewnötter Naturella | |
Pizzabotten | ||
1,5 dl | Kikärtsmjöl | |
1 dl | Vatten | |
1 krm | Pizzakrydda |
Blanda ihop kikärtsmjöl med vatten och pizzakrydda och låt stå i 10 minuter (eller under hela dagen).
Sätt ugnen på 225 °C. Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt och ugnsgrädda i 10 minuter.
Bred på ajvar och lägg på den rivna osten. Lägg på de soltorkade tomaterna. Toppa med cashewnötter, havssalt och svartpeppar. Ugnsgrädda i 10 minuter. Servera med rucolasallad.
170 kcal/portion
Receptet kommer från boken Kom igång med 5:2, av Ulrika Davidsson, Tukan förlag.
Photo:
Juliana Wiklund
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kikärtsmjöl EKO 400g BioFood