Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Penne | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 dl | Bladpersilja - färsk | |
3 tbsp | Citron | |
280 g | Gröna oliver | |
2 dl | Vatten | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Grönsaksfond | |
0,5 pc. | Färsk Chili | |
500 g | Lammfärs | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Rosmarin - färsk | |
410 g | Black Eye Bönor | |
100 g | Palsternacka | |
3 pc. | Vitlök Vanlig |
Skär lök, fänkål och palsternacka i sockerbitsstora bitar. Skiva vitlöken tunt. Skala citronen och dela skalet i stora bitar. Fräs allt i olja i en stekpanna. Tillsätt rosmarin och timjan och smaka av med salt och peppar. Klicka i lammfärsen i grova bitar, finfördela den inte. Häll på grönsaksfond, vatten och tunnt skivad chili. Låt puttra 7-8 minuter. Lägg i bönor, oliver och tomater. Smaka av med citronsaft. Blanda om, strö över hackad persilja och servera tillsammans med pasta.
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Black Eye Bönor Ekologisk Saltå Kvarn