Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
205 g | Kidneybönor | |
80 g | Soltorkade Tomater | |
400 g | Kycklingfile | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
2,5 dl | Bulgur | |
150 g | Fetaost | |
70 g | Ruccolasallat | |
290 g | Kalamataoliver |
Börja med att koka bulgur enligt förpackningen. Under tiden bulguren kokar börjar du med kycklingen. Stek kycklingen i olivolja. Peppra och salta efter egen smak. Dela fetaosten i små fyrkantiga tärningar och skär oliverna i skivor. Skölj bönorna grundligt i kallt vatten och skiva de soltorkade tomaterna. Skölj ruccolan.
När bulguren är färdig, blanda allt utom kycklingen och ruccolan i en skål. Lägg först ruccolan på tallriken och lägg bulgurblandningen ovanpå. Sedan lägger du bara dit kycklingen och så är du klar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana