Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Gräddfil | |
200 g | Vanliga Tomater | |
0,5 pc. | Gurka | |
350 g | Tacochips | |
300 g | Majskorn | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
0,5 pc. | Rödlök | |
200 g | Riven Texmexost | |
1 dl | Vatten | |
3 tsp | Spiskummin | |
500 g | Nötfärs | |
1 tsp | Salt | |
4 tsp | Paprikakrydda | |
1,5 tsp | Strösocker | |
3 tsp | Torkad oregano | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 tsp | Chilipulver |
Tillbehör: Skölj alla salladsingredienser. Strimla salladen, skär gurka och tomat i små tärningar och skala och finhacka rödlöken. Häll av vätska från majsen och lägg upp allt i små skålar.
Tacofärs: Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, chilipulver, oregano, socker och salt i en liten skål.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs köttfärsen tillsammans med kryddblandningen. Tillsätt vatten när färsen är helt genomstekt och låt det puttra ihop 2 min. Servera färsen på nachochips och toppa med ost, grönsaker och gräddfil.
Tips! Gratinera chips och färs med osten i ugnen och toppa sedan med sallad och gräddfil.
Näringsvärde: 685 KCAL 45 G PROTEIN 36 G FETT 44 G KOLHYDRATER
Gratinera chips och färs med osten i ugnen och toppa sedan med sallad och gräddfil.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria