Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
250 g | Haricot Verts Fryst | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
3 dl | Bulgur | |
Pestolax | ||
1 krm | Salt | |
600 g | Laxfilé Fryst | |
1 pc. | Citron | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
140 g | Pesto Grön |
Sätt ugnen på 175 grader.
Tillbehör: Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
Pestolax: Ta bort ev skinn på laxen och skär den i 4 portionsbitar. Salta och peppra varje bit efter smak. Blanda peston med citronsaft. Skala och pressa i vitlöken. Bred pestoblandningen över laxbitarna och sätt in i ugnen i ca 15 min.
Tillbehör: Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull till grönsakerna. Koka dem lite lätt ca 1-2 min strax innan servering.
Servera pestolaxen tillsammans med bulgur, yoghurt och lättkokta grönsaker.
Näringsvärde: Kcal: 674 Fett: 40 g Protein: 37 g Kolhydrater: 36 g
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria