Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Broccoli Färsk | |
1 tsp | Örtagårds Krydda | |
4 pc. | Kvisttomater | |
400 g | Fusilli | |
0,5 dl | Standardmjölk | |
280 g | Bacon Skivat | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
1 dl | Vispgrädde | |
150 g | Riven Gratängost | |
0,5 pc. | Romansallat | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong | |
0,5 pc. | Gul lök |
Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär broccolin i buketter och lägg ner i pastavattnet de sista 3 minuterna av koktiden.
Klyfta tomaterna och finhacka lök och vitlök. Strimla baconet och fräs tillsammans med löken i en varm panna utan fett. Häll av baconfräset på hushållspapper och låt fettet rinna av.
Sila av pastavattnet och blanda pasta, baconfräs, broccoli och tomat i en ugnsfast form.
Blanda samman grädde, mjölk, örtkrydda och grönsaksbuljongspulver. Slå blandningen över pastan och krydda med svartpeppar efter smak. Strö över den rivna osten och sätt in i ugnen 20 min.
Skölj och strimla salladen. Skala morötterna och skiva ner dem i slantar. Blanda med salladen och ringla över lite olja och vinäger. Servera till gratängen.
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria