Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
4 pc. | Ägg | |
Vinägrett | ||
1 clove | Vitlök | |
1 dl | Olivolja | |
1 tbsp | Citron | |
1 tsp | Senap | |
1 L | Kantareller Konserv | |
1 pc. | Huvudsallat | |
1 pc. | Ciabatta | |
200 g | Rökt Sidfläsk Bit | |
1 pc. | Rödlök | |
200 g | Körsbärstomater |
Fördela sallatsbladen på fyra tallrikar.
Dela tomaterna och strimla löken. Tärna fläsket och stek det knaprigt i torr panna.
Om svampen är mycket blöt bör den kokas ur i torr panna först tills all vätska kokat in. Hetta upp lite smör i en panna och stek svampblandningen.
Ta upp svampen och stek sedan brödet i grova bitar.
Fördela fläsk, svamp och krutonger på sallatsbladen. Salta och peppra. Dela äggen och arrangera ovanpå.
Vispa ihop vinägretten och skeda över. Servera genast!
Photo:
Johnny Wohlin