Skip to main content
Laxklämma med stenbitsrom äpple och pepparrotsröra

Laxklämma med stenbitsrom äpple och pepparrotsröra

15 minEasy
353,00 kr
4 portions 54,20 kr per portion
Recept från Tasteline

0,5 pc.Rödlök
1 tbspGräslök - färsk
1 krmSvartpeppar Malen
4 pc.Tortilla Wrap
1 pc.Äpplen
1 pc.Citron
2 tbspPepparrot
1 pc.Caviar & Stenbitsrom
200 gFärskost Naturell
1 tbspDill - färsk
200 gLax Kallrökt
2 krmSalt
Instructions
1

Riv pepparroten och hacka rödlöken fint. Kärna ur och riv äpplet. Hacka dill och gräslök.

2

Blanda en kräm av Philadelphiaost, riven pepparrot, hackad rödlök, rivet äpple, stenbitsrom och örter. Smaka av med citronsaft (ca 1 msk), salt och peppar.

2

Fördela laxskivorna över tunnbröden. Bred romkrämen över och rulla ihop bröden.

3

Vira in nedre delen av tunnbrödsrullen i smörpapper så att inte fyllningen rinner ut när man sätter tänderna i mackan.